följ min nya blogg
dålig uppdatering - ja och det ber jag om ursäkt för! Anledningen till det är att jag nu startat upp en ny blogg som ni hittar HÄR! Det beror på att dennna portal har kronglat en hel del för mig. Jag vet dock inte varför.. kankse beror det på min webbläsare eller är det något service fel. Tråkigt, men jag hoppas att ni då förstår anledningen bakom till mitt byte!
 
kram
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Vi alla kan lyckas

Utanför Chanel butiken i London förra året på Bondstreet (kan man bli mer turistig?)
 

Alla har nog någon gång blivit sådär inspirerad så att hela ens liv och framtid plötsligt ser självklart ut. Att man genom någonting ser en mening med det liv man lever och att en dröm/bild framhävs. En bild fylld med inspiration på hur man som person vill vara, vad för arbete man vill ha och hur ens liv ska se ut - ja, som att hela ens liv redan är som en underbar saga som man läst så många gånger så att det är självklart att det blir som det blir.

Att bli så inspirerad sker sällan, iallafall för mig. Det är ofta som jag har ångest över min framtid och hur den kommer att bli men ibland, då allting känns självklart och jag vet exakt vad jag vill - ja då, då får jag bara ett rus av att leva, upptäcka nya saker och påbörja mitt "drömliv". När detta sker kan jag ha sett en film, hört en låt, läst en bok eller fått höra om när någon mot alla motgångar ändå uppnått sina drömmar. Jag blir verkligen imponerad av personer som sticker ut och verkligen kämpar för det dem vill, och det är ofta det som får mig inspirerad - att själv vilja kämpa för det jag tror och drömmer om.

För ett tag sedan såg jag en sann film om Coco Chanel och hur hon långsamt byggde upp självaste märket Chanel, och jag måste säga att den filmen verkligen fick mig att inse att vem som helst kan lyckas om man så bara vill och kämpar för det. Trots att det är svårt och trots att livet känns tungt ibland så går det att lyckas och det är precis det jag vill. Att jag som gammal kan se tillbaka på att jag levt mitt liv fullt ut och att jag gjort mitt liv så bra som möjligt.

Jag tror, nästan vet, att alla vill leva ett liv de är nöjda med och jag vet också att alla kan lyckas. Det gäller bara att finna det där speciella som gör att man vet vad man vill i framtiden och att man vågar kämpa för det. Bokstavligen talat är det bara du själv som stoppar dig! Såklart finns det hinder, men vi är ju födda med ben så vi kan ju klättra, eller hur? Så det ända jag egentligen har att säga till er är att låt er själva bli inspirerade och tappa aldrig hoppet kring något ni brinner för!

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
inredning all in i
H E M M A   H O S   M I G 
... Finner man både det ena och det andra. Allt från modetidningar till roliga semesterminnen. Jag älskar att köpa små roliga detaljer till mitt rum och det är också därför som jag inte bara har en stor sak, utan många små. Någotning som dock följer mitt rum från början till slut är blommor och en lätt rosa färg, lika som man nästan skulle kunna tro att jag samlar på tygpåsar och ELLE tidningar då det är något man både finner här och där! 
 
 
R U M   D E T A L J E R   S O M  J A G   G I L L A R
 ... Att jag gillar detaljer har jag redan nämnt, men vad för slags detaljer undrar ni kanske då.. (eller inte alls), men jag brukar i alla fall fastna för allt som har något att göra med antingen Paris, mode eller surfing (trots den icke surftjej som jag är). Saker med en tanke bakom, något kreativt som man kan ägna några extra sekunder att kolla på utan att bli uttråkad - då vet ni vad jag vill ha! 
 
M I N   S E N A S T E   I N S P I R A T I O N
Är Eva som verkligen är bra på det där med detaljer. Förutom att hon har en otroligt fin lägenhet i Australien som jag dessutom älskar, finns det en röd tråd genom det hela. Det roligaste är också att hon har gjort mycket av sakerna själv. Målat tavlor, fixat iordning krukor och experimenerat med ljusslingor och kuddar - så att det finns den där extra hemmtrevliga känslan! 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
webbfavoriter - Augusti 2016
Beiga toner // röda detaljer // metallics // blommor!
1 (slapp beige skjorta) - hittar ni här!
2 (pälsjacka) - hittar ni här!
3 (Metallic linne) - hittar ni här!
4 (platå sandaler) - hittar ni här!
5 (spetsbh) - hittar ni här!
6 (beigea byxor med skärp) - hittar ni här!
7 (blommig jacka) - hittar ni här!
8 (Guldig kjol) - hittar ni här!
9 (blommig bomber) - hittar ni här!
10 (öronhängen) - hittar ni här!
Kommentarer (14)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
3 morgonrutiner
 
1. I vanliga fall när jag går i skolan brukar jag faktiskt ställa klockan ungefär en halvtimme tidigare än vad jag behöver.. varför? - det frågade jag mig själv i början också. Enkelt sagt är det för att jag i själva verket bara är lat och älskar att ta det lungt på morgonen. Om jag vet att jag har lång tid på mig, så kan ta det lugnt utan att stressa. Jag kan äta frukost i sängen och se på en serie och jag hinner sminka mig utan att slänga på mascara i sista sekund! 
 
2. Dricka en kopp te! Om inte jag får mig kopp te på morgonen, sabbas typ hela min dag.. eller bättre beskrivet så blir jag inte pigg om jag inte dricker det och jag går runt resten av dagen och är sugen på allt möjligt, då det känns som att något saknas. 
 
3. Jag går på toa tre gånger - sjukt va? Kanske lite onödigt information, men konstigt nog är jag alltid extremt kissig på morgona. Dock så kan jag sedan gå i flera timmar utan att behöva springa iväg till toaletten.. 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg