Vi alla kan lyckas

Utanför Chanel butiken i London förra året på Bondstreet (kan man bli mer turistig?)
 

Alla har nog någon gång blivit sådär inspirerad så att hela ens liv och framtid plötsligt ser självklart ut. Att man genom någonting ser en mening med det liv man lever och att en dröm/bild framhävs. En bild fylld med inspiration på hur man som person vill vara, vad för arbete man vill ha och hur ens liv ska se ut - ja, som att hela ens liv redan är som en underbar saga som man läst så många gånger så att det är självklart att det blir som det blir.

Att bli så inspirerad sker sällan, iallafall för mig. Det är ofta som jag har ångest över min framtid och hur den kommer att bli men ibland, då allting känns självklart och jag vet exakt vad jag vill - ja då, då får jag bara ett rus av att leva, upptäcka nya saker och påbörja mitt "drömliv". När detta sker kan jag ha sett en film, hört en låt, läst en bok eller fått höra om när någon mot alla motgångar ändå uppnått sina drömmar. Jag blir verkligen imponerad av personer som sticker ut och verkligen kämpar för det dem vill, och det är ofta det som får mig inspirerad - att själv vilja kämpa för det jag tror och drömmer om.

För ett tag sedan såg jag en sann film om Coco Chanel och hur hon långsamt byggde upp självaste märket Chanel, och jag måste säga att den filmen verkligen fick mig att inse att vem som helst kan lyckas om man så bara vill och kämpar för det. Trots att det är svårt och trots att livet känns tungt ibland så går det att lyckas och det är precis det jag vill. Att jag som gammal kan se tillbaka på att jag levt mitt liv fullt ut och att jag gjort mitt liv så bra som möjligt.

Jag tror, nästan vet, att alla vill leva ett liv de är nöjda med och jag vet också att alla kan lyckas. Det gäller bara att finna det där speciella som gör att man vet vad man vill i framtiden och att man vågar kämpa för det. Bokstavligen talat är det bara du själv som stoppar dig! Såklart finns det hinder, men vi är ju födda med ben så vi kan ju klättra, eller hur? Så det ända jag egentligen har att säga till er är att låt er själva bli inspirerade och tappa aldrig hoppet kring något ni brinner för!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like