frukost i solen
 
Något som hör sommaren till är att äta frukost ute, håller ni inte med? Lyxigaste är när man cyklar ner till stranden med en picknick korg och dukar upp, men eftersom vi alla kan vara en aning (eller snarare en del) morgontrötta, kan det ibland vara skönare att göra som vi gjorde idag - duka upp allting i trädgården isället!
 
 
Favorit i repris - filmjölk med musli, russin och kanel!
 
 
 Hembakade frallor med pumpafrön och solroskärnor - recept hittar ni här!
 
 
Ett måste varje morgon är te! Jag kan dricka flera koppar utan problem och särkilt om kopparna är så små som den på bilden. Då slinker det lätt ner minst fyra stycken!
 
 
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
för små skor i mitten av Stockholm
KLÄNNING - ZARA, STICKAD TRÖJA - GANT, VÄSKA - ANN LOUISE LANDELIUS,
SKOR - CHIPPIE, GLASÖGON - POLO RALPH LAUREN
 
 
Efter en promenad från mitten på södermalm till centralstationen på Östermalm stannade vi till vid denna lilla gränd, dels för att det var värt ett kort, men också eftersom jag behövde vila mina fötter lite efter att ha gått runt i alldelles för små skor med skoskav - aj..
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Stockholm shopping
 
REA, SUPER REA, SLUTREA - var det som stod överallt i Stockholm och självklart kunde jag inte låta bli att lägga vantarna på några favoriter som fångade mina ögon direkt. Blandannat i klädesväg hittade jag en underbar gul kjol på 50 % från Second Femele och en klänning för 79 kr på Zara, där jag även fick syn på ett par vida byxor i höstens trend färg metallic.
 
 
Någonting som jag också fick med mig hem var (hör och häpna) denna gobiten till kamera som jag i två år tillbaka har satt upp högt på önskelistan. En instax mini 8 från Urban & Outfiters som definitvt fick hänga med till Beyonce konserten!
 
 
Ni kanske inte visste det här om mig, men jag älskar små saker - roliga detaljer som gärna få ha någonting med mode att göra. Därför kunde jag heller inte låta bli att både köpa en målarbok från Vogue med alla deras kändaste omslag och ytterliggare en bok med resetips i Europa. Frågan är bara om jag någonsin kommer läsa den... Hur som helst står de både snyggt uppradade på mitt rum nu och jag ser verkligen fram emot att i höst när jag flyttar, göra plats åt dem i mitt nya rum!
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
@ fikabaren
 
Södermannagatan 10 i Stockholm ligger dettta otroligt mysiga cafe som vi besökte igår när vi åt lunch. Både jag och Alexandra var vrålhungriga efter att ha gått runt på söder för att hitta ett ställe att äta på, vilket inte var konstigt med tanke på att hälften av ställena vi gick förbi antingen var fullsatta eller snabbmatkedjor. Tillslut fann vi detta och helt ärligt tror jag inte att det hade kunnat bli mycket bättre! 
 
 
Alexandra som ni ser på bilden beställde in en mozzarella och tomar levain med sallad, medan jag inte kunde låta bli att sätta tänderna i vegansalladen och den gröna smoothien som får 10 av 10!
'
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Konsertdagen
 
Vi började dagen med en sävng på Östermalm där vi såg till att passa på att köpa ekologisk gelato, vilket passade riktigt bra med tanke på att det var strålande sol!
 
 
Både jag och Alexandra valde saffransglassen och tro mig när jag säger att det var en av de godaste saffransglassarna jag har ätit! MUMS! Typiskt nog lyckades jag både spilla på min tröja och kjol och vi alla vet ju hur svåra saffrans fläckar är att få bort..
 
 
Därefter begav vi oss till söder där fashionnistan Alexandra rockade en skit snygg denim klänning från Zara och där jag fyndade en hel del snygga saker. Jag lovar, bilder kommer!
 
 
Sedan såklart konserten - JA, JA OCH JA! Queen B kan man inte bli besviken på och trots att vi var dyngsyra av regnet som hade öst ner när vi stod och köade, försvann tankarna på att det både var kallt och sådär jobbigt klistrigt det blir med blöta kläder mot kroppen, när vi var två meter ifrån henne!
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg