det finns bara en sak att säga och det är ...
 
... ÄNTLIGEN! Det tog sin tid, men tillslut verkar ändå sommarn ha kommit och det kunde inte jag och min kompis Alexandra fira på något annat sätt än en heldag på stranden.
 
 
19 grader  i vattnet och säkert 30 grader i luften, vilket gjorde att det var omöjligt att ligga mer än en halvtimme på stranden och sola innan mna var tvungen att ta ett dopp. Mitt andra dopp i havet för i år, haha! Visst säger det en del om att vädret inte har varit som det ska vara på sommarn?
 
 
Med oss till stranden hade vi både nygräddade pannkakor, jordgubbar, annans, melon, smoothie chiasylt mm. Ni ser ju själva och jag säger bara så här - det är synd att man inte kan dela smakupplevelser genom internet för det här var precis sådär somrigt gott som man vill att det ska vara!
 
 
Alexandra hipp i sina snygga sunnisar från Ray Ban och coola baddräkt!
 
 
Efter fem timmar i solen gick vi från havet till spat på kusthotellet som ligger alldels bredvid stranden och lyxade där istället med ansiktsmask och bastu. Som att det inte var nog med att ha badat i havet hela eftermiddagen, passade vi även på att bada i poolen som hörde till spat. Ni kan ju föreställa er hur mina fingrar och tår såg ut efteråt - skrynkliga som russin, eller med andra ord ett bra tecken på att man haft en bra perfekt sommardag!
 
 
 
Iza

Vilka underbara bilder!

Svar: Tack :)
Lovisa Briggert

Sam

What do you use as a camera ? lens ?
Love your pictures <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like