Vi tog över Liseberg
 
Glada Alma och Hanna som fick ett skrattanfall efter att jag råkade bli påkörd av en barnvagn. Vad ska jag säga? - jag gör allt för en bra bild!
 
 
Gissa vem som vann stjänrvinst på första lotten - rätt! Jag! Helt ärligt hade jag inte ens tänkt att ta några lotter, men när jag fick 10 enkronor över från att ha köpt min regn cape, kunde jag inte låta bli och nu i efterhand kan jag säga att det var bra att jag inte gjorde det!
 
 
Kvällsmat åt vi sedan på en italinsk resturang inne på Liseberg där jag själv tog pasta pesto. Det kanske ser gott ut, men tyvärr var pastan både för torr och resten alldelles för oljig.
 
 
Här sitter vi i kö i väntan på sista minuten platser till Lotta på Liseberg med regncaperna på, godiset bredvid oss och glassen i handen. Trots att det ösregnade titt som tätt, var det värt det då det slutade med att vi fick sittplatser längst fram!
 
 
Stina, Maja, Julia och Hanna! Att posera i mitten av Liseberg kan vi nu garantera är inget att göra om man inte vill ha folk som kollar på en!
 
 
Tillslut, från självaste Lotta på Liseberg som trots vädret förvånade nog var fullsatt!
Hemma Hos Felicia

middagen såg hur god ut som helst!! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like