Inrednings drömmar + mina favoriter just nu
 
 
Färgade fåtöljer, skrivbord med retro touch, skinn sitsar, stora växter och mönstrade mattor
 
Jag har alltid dömt skinnsoffor efter dessa typiska svennesoffor som hörde till 80 talet, men sedan förra hösten har mina ögon öppnats upp mycket mer. Jag har fortfarande svårt för dessa säckiga och rundade skinnsofforna som jag beskrev ovan, men däremot har jag förälskat mig dem som liknar den på bilden. Kanske inte den mest bekväma, men absolut en stilikon i sig.. dock aningen dyr tyvärr!
 
 
 
 
 
Fotpallar, eller små fotöljer som jag mer skulle använda det som har jag länge haft mina ögon på, men från att kolla på de ljusa klassiska färgerna, har jag nu allt mer dykt mig in i havets mörka kulörer. Blått, lätt grönt - nästan korall! Denna ovan såg jag fakitkst på Josefins blogg här på modette och just nu sitter den även på min önskelista!
 
 
 
Gud vad jag velar fram och tillbaka mellan olika lampor. Ena sekunden tänker jag att jag vill köpa en lampa som är en riktigt trend detalj just nu, medan jag i den andra vill köra på något klassisk istället. Dessa lampor ovan tycker jag dock är en blandning. Mässingen passar in i dagens hetaste inredrnings objekt, med formen i sig på lamorna och dess enkelhet gör så att de kan hålla i bra i längden! SNYGGA är det i alla fall!
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg