Inrednings drömmar + mina favoriter just nu
 
 
Färgade fåtöljer, skrivbord med retro touch, skinn sitsar, stora växter och mönstrade mattor
 
Jag har alltid dömt skinnsoffor efter dessa typiska svennesoffor som hörde till 80 talet, men sedan förra hösten har mina ögon öppnats upp mycket mer. Jag har fortfarande svårt för dessa säckiga och rundade skinnsofforna som jag beskrev ovan, men däremot har jag förälskat mig dem som liknar den på bilden. Kanske inte den mest bekväma, men absolut en stilikon i sig.. dock aningen dyr tyvärr!
 
 
 
 
 
Fotpallar, eller små fotöljer som jag mer skulle använda det som har jag länge haft mina ögon på, men från att kolla på de ljusa klassiska färgerna, har jag nu allt mer dykt mig in i havets mörka kulörer. Blått, lätt grönt - nästan korall! Denna ovan såg jag fakitkst på Josefins blogg här på modette och just nu sitter den även på min önskelista!
 
 
 
Gud vad jag velar fram och tillbaka mellan olika lampor. Ena sekunden tänker jag att jag vill köpa en lampa som är en riktigt trend detalj just nu, medan jag i den andra vill köra på något klassisk istället. Dessa lampor ovan tycker jag dock är en blandning. Mässingen passar in i dagens hetaste inredrnings objekt, med formen i sig på lamorna och dess enkelhet gör så att de kan hålla i bra i längden! SNYGGA är det i alla fall!
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
när det regnar ute
 
Eftersom vädret idag har mer lutat åt höstlovs hållet än sommarlovshållet, plcokade jag fram bakboken och ställde mig och gjorde denna kaka, vilket jag inte gjort på evigheter! När jag var yngre bkade jag flera gånger i veckan (mest för att jag yckte det var så gott att slicka upp smeten som blev kvar) men nu var det flera månader sedan jag ens öppnade en bakbok. 
 
 
Det jag bakade var en enkel kanelbullesockerkaka av Pernilla Whalgren. Ni ittar det här
 
 
Den var faktiskt förvånatsvärt enkel att baka, men gud vad den växte i ugnen. Innan jag satte in den räckte dne bara till mitten av formen och ni ser ju själva hur stor den blev efteråt! Så ett tips - välj en stor for om du bakar den! 
 
 
Jag valde även att lägga på lite hackade mandlar på toppen, vilket jag verkligen rekommenderar! 
 
 
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
slappedag och lyxmat
 
 
Blev helt kär i denna tunnel i Köpenhamn! Visst påminner det en del om Paris? 
 
 

 Regnet smattar mot fönstret, solen syns inte till och jag halvligger i min säng med avokadomackor och te och försöker komma på ifall jag har något vettigt jag kan få gjort när vädret ändå är som det är. Skönt är att jag inte kommer på något, men det kanske också beror på att jag idag verkligen känner för att ha en sådan där riktig slappedag. Jag ska inte sminka mig och jag ska knappast borsta igenom håret - utan låta det sitta upp i en slarvig tofs! Är det någon som är med mig? Dessutom fyller min mamma år idag och det får ju inte glömma att firas, därför blir det ikväll lyxmat från Aldardo i Göteborg som bjuder på den bästa italinska maten man kan hitta i Sverige. Mums! 
 
 
 
 Hoppas ni får en bra dag! 
Kram 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Jewelry love - Hvisk
Inspiration från Hvisk - http://hvi.sk/r/4Nbe
 
 
Nästan alltid går jag runt med något smycke på mig. Anitngen ett par öronhängen, ett armband eller att halsband, ibland även de allihoppa. Det får mig att känna mig en aning finare, trots att det i själva verket inte tar så mycket fokus. Problemet jag gör är dock att jag alltid använder samma smycken. Det alltid de där små diamant öronhängena och stjärnahalsbandet som åker på. Därför har jag idag suttit inne på en dansk hemsida (ja, jag har fastnat lite för Dansk design sedan jag var i Köpenhamn i måndags) vid namn Hvisk (ni hittar den här) och förälskat mig i både det ena och andra. Ett tag hade jag 10 produkter i min varukorg som jag ville beställa hem, men ni vet ju lika väl som jag att det inte är något plånboken alltid tillåter. Det tog mig nästan en timme att minska ner antalet, men tillslut efter mycket om och men, slutade jag upp med dessa skönheter till smycken som ni ser nedan. Ett par öronhängen till i höst och en ring som jag verkligen håller tummarna för ska passa!
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Vi cyklade runt hela köpenhamn
 
Nyhavn - så typiskt Köpenhamn med alla fina gamla hus
 
 
Okej, jag erkänner... Vi cyklade inte, utan vi fick skjuts av en cyklist på denna fina cykel - ett bra tips att testa om du vill ta dig runt staden hyfsat snabbt, men inte bara vill åka på alla stora vägar som andra fordon gör!
 
 
Det kungliga slottet. Kan fortfarande inte förstå hur vakterna orkar gå runt i sina stora hattar hela dagarna. Gud vad varmt det måste bli!
 
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg