Den användbara skjortan
Vad skulle ni säga om jag sa att det gick att gå till jobbet och till festen med samma tröja som du spenderade din natt i?
 
Jag håller med, det låter en aning konstigt, men praktiskt! Vem vet, en stressig morgon påväg till jobbet, en trött kväll eller en försenad arbetsdag med en middag inplanerad efteråt, kan det vara värt att i alla fall ha en sådan räddning i garderoben som man vet alltid kan fungera och det är där den slappa skjortan kommer in. Lika väl som den är skön att sova i, kan den passa som en stilig överdel till ett viktigt möte, det ända man behöver tänka på är detaljerna - helt enkelt vad du stylar den med. 
 
För en klassisk vardagslook, skulle jag säga att ett par enkla byxor och bekväma skor gör susen. En uppsättning av håret kan sedan förstära den stiliga charmen av en "working look" och lika så handväskan. Tänk på att välja en rymlig väska då det ofta behövs till och från jobbet och bryt gärna av klädseln lite genom att tillföra någon färg. 
 
För utekvällen är det bara att slänga på sig ett par klackar och en festlig nederdel för att sedan gå ut och vi all vet att kjolen ofta tar den platsen. Om du vill kan du även välja en liten clutch som detalj för att förvara allt från nycklar till mobil, vilket alltid kan behöva och för att till den riktigt snabba och trendiga fest frisyren, räcker det att bara släppa lös håret och kamma bak "Luggen" i form av en backslick för att sedan spraya med hårsprej. Den looken har både självaste Kim Kardashian och Gigi Hadid rockat tillsammans med många, många fler! 
 
Tillsist sovlooken, kasta av dig alla jobbiga detaljer och släng på ett par sköna mysiga tofflor och byxor. Skit i om det ser fullt eller fint ut, för här ska det bara vara bekvämt! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like