Redo för festival
Kläder att bära 

Klä dig INTE efter vädret som är i början av dan, som man annars brukar göra, utan välj din outfit utifrån hur vädret kommer kunna ändras. Ett linne och en kjol passar bra när det är varmt, och om det blir kallare kan du då bara ta på dig ett par strumpyxor under och en jacka över. Välj även dessutom ett par sköna skor då det värsta som finns är när man under en hel dag behöver gå runt med skoskav och vad du än gör, ta en rymlig väska som är enkel att bära. Ett tips om du väljer att ta med dig strumpyxor är också att ta med dig två par, för vi alla ve ju hur enkelt det blir hål i dem och om man inte föredrar stora repor som bara blir större och större så kan det vara skönt att ha ett par extra liggandes i väskan.

Saker att ha i väskan 

Här är anledningen till varför en rymlig och stor väska alltid behövs! Du vet nämligen aldrig vad som kan hända och då är det alltid bra att ha med dig små "hjältar" till produkter som i alla fall kan rädda än från några annars vanliga krislägen. 

Tillexempel regnrocken och solkrämen som passar väldigt bra så här i Sverige när vädret helt plötsligt kan gå från sol till ösregn, för inte vill man gå runt med kläder dränkta av regn eller med en bränna som svider (tro mig, det förstör mer än vad man tror). Ett nödkit med alvedon, plåster passar även alltid bra och likaså smink och sminkbortagning ifall det antingen börjar regna och sminket förstörs eller bara behövs bättras på under dagen!

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like