the italian way

 

 

Om du ska shoppa i Italien får du inte vara rädd för att handla kläder i färg, där består nämligen mycket glada kulörer som gult och rött med mycket söta detaljer. För en vanlig svensk skulle nog mycket ses som en aning pråligt hängandes på galten, men väl på förtydligar det bara sommaren och allt vad den har att komma med! 

Att tänka på 

1. Italien är kända för sina dyra och fina skor, så för att nå den där riktiga italienska stilen ska du satsa på ett par unika och gärna färgrika skor. 

2. Detaljer och mönster hör Italien till både när det kommer till mode och kultur. Om du går längst en italiensk gata kommer du se hur det först och främst kommer finnas färgglada hus, sedan hur det kommer växa mängder av vackra träd som liknade kläderna sticker ut med blommor, frukter och ännu mera färg. 

3. Om du vill smälta in som en riktigt italienare och ha hela konceptet ska du dessutom se till att hyra en äkta italiensk moped att åka runt på. Ett både bra och stiligt sätt att ta sig fram på genom Italiens gator och glöm inte att både testa den italienska pastan och glassen som inte ens går att jämföra med snabbmakaronerna här hemma i Sverige!

  2 bilder från förra året när jag var i Iatlien 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like